Ko propušta naredno kolo Premijer lige: Problemi za Sarajevo, Željezničar, Slobodu, Široki Brijeg...

Navedene nogometaše nećemo gledati u narednom kolu

Ko propušta naredno kolo Premijer lige: Problemi za Sarajevo, Željezničar, Slobodu, Široki Brijeg...

S. Mlaćo

U Premijer ligi naše zemlje sada slijedi reprezentativna pauza. Nogometaši će imati dvije sedmice da se spreme za nove izazove, a pojedini ipak neće na teren i nakon pauze.

Naime, radi se o suspenzijama zbog crvenog i žutog kartona.

Husref Musemić u duelu protiv Čelika neće moći da računa na Darka Lazića(treći žuti karton) i Anel Hebibović (crveni karton), dok će Željezničaru protiv Mladosti nedostajati Kemal Osmanković (treći žuti karton).

Široki Brijeg će protiv Slobode biti bez dvojice jako bitnih nogometaša. Branimir Cipetić neće igrati zbog crvenog kartona, a Dino Ćorić zbog tri žuta kartona.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na drugoj strani također zbog tri žuta kartona nedostajat će Emir Jusić, a pravo nastupa za Zvijezdu 09 iz istog razloga nema Kristijan Tojčić.

Susreti narednog kola igraju se 18, 19. i 20. 10.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi