"Božićna bomba": Jose Mourinho dovodi igrača Reala Madrida!

Eriksen i novac za zvijezdu Kraljeva

"Božićna bomba": Jose Mourinho dovodi igrača Reala Madrida!

Edmir Škorić

Zimski prelazni rok počinje za pet dana, a jedna od glavnih priča bit će mogući transfer Garetha Balea.

Velški reprezentativac se već dugo vremena spominje kao igrač koji napušta Real, ali on je i dalje član madridskog kluba, mada se vjeruje da bi već ovog januara moglo doći do promjena.

El Desmarque tvrdi da Jose Mourinho sprema božićnu bombu i povratak Garetha Balea u Tottenham.

Spomenuti izvor tvrdi da bi Jose mogao da vrati Balea u Englesku i to u neočekivanoj operaciji koja uključuje i zamjenu igrača. I dok bi Bale došao u London, u suprotnom pravcu otišao bi Christian Eriksen uz 30 miliona eura.

Danac je davna želja Reala, a Mourinho ne računa pretjerano na njegove usluge i tek s klupe mu daje šansu, pa je izvjesno da će htjeti da ga unovči ili jednostavno uključi u transfer Balea.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Eriksen je odbio da produži ugovor sa Spursima, zbog toga i jeste otišao u drugi plan, pa bi najbolje za oboje bilo da napusti klub. Ukoliko bi se na kraju desilo da ode uz novac put Reala, vjerujemo da neće ni sam imati ništa protiv.

Bale će najzad doći kući, a Mourinho dobiti igrača koji će mu pomoći u borbi za prva četiri mjesta i za što bolji plasman u Ligi prvaka.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
“ što bolji plasman u Ligi prvaka.” pa ne moze Bale igrati za drugi klub ove godine u Ligi Prvaka kad je vec nastupao za Real Madrid to su pravila
2 4
eye of the tiger
El Desmarque vrlo ugledan list I pouzdan list hahahaha. Bolje da iz Kurira prepisujete tekstove, cak bi njima I vise vjerovao
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti