Real Madrid za Pogbu spremio ponudu koja se ne odbija

Kuju planove za ljeto

Real Madrid za Pogbu spremio ponudu koja se ne odbija

Endin Čaušević

Paul Pogba je pred svaki prelazni rok glavna meta špekulacija da će napustiti Manchester United.

Francuski reprezentativac se u dosadašnjem dijelu sezone nije previše naigrao zbog povrede, a na teren se vratio prošlog vikenda. Kako se bliži zimski prelazni rok tako se sve više špekuliše o tome da će Pogba napustiti United.

Ovaj put Pogba se najviše povezuje s prelaskom u Real Madrid, ali kako stvari stoje to se neće desiti u januaru već na kraju ove sezone. Navodno, kraljevski klub pravi plan za kraj sezone kada će na sve načine pokušati dovesti Francuza.

Španski mediji prenose da su u Real Madridu odbili mogućnost da plate 160 miliona funti za Pogbu koliko United traži već su spremi da u dogovor uključe jednog igrača.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navodno, Kraljevi su spremi da Manchester Unitedu za Pogbu ponude Viniciusa Juniora i 85 miliona funti što uopšte nije loša ponuda. No, na Old Traffordu se ne žele tako lako odreći Pogbe, ali o ovoj ponudi Kraljeva će sigurno dobro razmisliti.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

larokblum
Za koji dan opet isti junac u glavnoj ulozi, ime tima bit ce Juve, pa opet RMA, pa Juve ...... i sve tako u krug.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi