Božović: Nismo tako lako stigli do bodova na Banjici

Trener Zvezde poručio

Božović: Nismo tako lako stigli do bodova na Banjici

D. Vejo

Fudbaleri Crvene zvezde danas su u pretposljednjem kolu regularnog dijela Super lige Srbije ubjedljivo savladali Rad na gostovanju (0:4).

Uprkos velikom trijumfu, strateg crveno-bijelih spušta loptu te ističe kako još dosta stvari treba da se popravi u igri njegovog tima.

"Možda je izgledalo da smo do tri boda stigli lako, ali nije bilo tako. Nismo izgledali baš najbolje fizički što zbog terena, što sunca. Uglavnom nije bilo one svježine koju sam očekivao, ali eto na svu sreću stigli smo do čitavog plijena. Pribojavali smo se Rada jer su u posljednjih nekoliko utakmica igrali dosta kvalitetno", zaključuje šef struke Zvezde, Miodrag Božović.

U posljednjem kolu regularnog dijela šampionata Srbije, Beograđani će na svom terenu dočekati ekipu Borca iz Čačka, dok je 154. vječiti derbi na rasporedu u ponedjeljak, 17. aprila.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi