Braco u Brazilu završava novi transfer
Foto: EPA

Veznjak Gremija u Bayernu?

Braco u Brazilu završava novi transfer

M. Šljivak

Sportski direktor minhenskog Bayerna Hasan Salihamidžić pokušaće u narednom periodu završiti još jedan interesantan transfer.

Bavarci su zainteresovani za dovođenje 18-godišnjeg brazilskog veznjaka Vitora Bobsina koji trenutno nastupa za ekipu Gremija.

ESPN tvrdi da je interes Bayerna za mladog fudbalera itekako ozbiljan i da bi sportski direktor Hasan Salihamidžić uskoro trebao početi pregovore o transferu.

Međutim, nije Bayern jedini koji želi dovesti Brazilca. Borussia iz Dortmunda je nešto ranije krenula u pokušaj dovođenje Bobsina, a interes pokazuju još Ajax, Manchester City i Barcelona.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bobsin je velika nada brazilskog fudbala. Očekuje se da će napraviti veliku karijeru i uskoro bi obećavajuću karijeru mogao napraviti u Evropi.

Ugovorom za Gremio je vezan do marta 2019. godine.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Benjamingst
Brazzo 99.9% misli da nije Bosanac I Hercegovac... covjek nigdje da BiH spomene I kad igra BiH za njega je to strana drzava.... bravo Brazzo
0 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi