Bradarac: Ova odluka Takmičarske nije problem, nama je sutra pitanje svih pitanja

Čelik ispao iz lige, ali...

Bradarac: Ova odluka Takmičarske nije problem, nama je sutra pitanje svih pitanja

Edmir Škorić

Damir Bradarac, vd predsjednika NK Čelik, govorio je za SportSport.ba nakon odluke Takmičarske komisije.

Donesena je odluka prema kojoj će Čelik i Zvijezda 09 ispasti iz lige, no Bradarac smatra da Zeničani imaju i veći problem.

"Izvršni odbor treba da potvrdi tu odluku koju je donijela Takmičarska. Oni 99 posto potvrde sve odluke. Ima žalbi, ima Saveza u Evropi koji su poništili odluke, ali nama je problem Fuad Kasumović. Ništa drugo nama nije problem. Nama je kod Fuada Kasumovića odluka hoće li Čelik ostati kao klub, ne samo u Premijer ligi. Sutra je nama pitanje pitanja. Normalno da ćemo uložiti prigovor, bar dok sam ja tu... Meni je to najmanji problem", rekao je Bradarac za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Po meni je to očekivana odluka, ali pojedini savezi po Evropi su oborili takve odluke na žalbu klubova. No, međutim opstanak Čelika ovisi sutra o  sastanku sa prvim čovjekom Zenice. Upitno je hoće li biti Čelik u bilo kojoj ligi", dodao je.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Samoiskreno
Odlazi iz kluba smradu jedan hebo ti Kasumovic sve redom a ti njemu 30 godina se grobari vucaras po klubu
4 1
MostarskiiRambo
Ae Čelik pravac u Federalnu
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi