Brajlović dres Željezničara zamijenio Čelikovim
Foto studio As

Pojačanje za Zeničane

Brajlović dres Željezničara zamijenio Čelikovim

Omladinske kategorije Čelika pripremaju se za nastavak sezone u pionirskoj, kadetskoj i juniorskoj Premijer ligi BiH. Zeničani posljednjih godina bilježe veoma loše rezultate u mlađim selekcijama, igrači odlaze u druge klubove i taj trend u klubu s Bilinog polja žele prekinuti.

Kako prenosi sportzdk.ba, to bi se trebalo desiti dolaskom investitora iz Turske, a da na Bilinom polju pušu bolji vjetrovi potvrda je i dolazak doskorašnjeg juniora Željezničara. Riječ je o 18-godišnjem Bilalu Brajloviću, koji je odlučio napustiti Grbavicu i u drugom dijelu sezone nastupati za juniore Čelika.

Brajlović igra na poziciji veznog igrača, za juniorsku ekipu Željezničara u Premijer ligi odigrao je četiri utakmice uz jedan postignuti gol, dok je bio prvi strijelac kluba s Grbavice u Omladinskoj ligi grupa “Centar”. Vrijedi istaći da je upisao i jedan nastup u omladinskoj Ligi prvaka ove sezone.

Sigurno da će dolazak Brajlovića mnogo značiti treneru Pavletu Skočibušiću, koji će u drugom dijelu sezone imati na raspolaganju i Mujaka, Popovića, te Skopljaka, koji su u finišu prošle polusezone bili s prvim timom, a neki su uspjeli i debitovati za seniore Čelika.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije