Bralić: Opasnost prijeti od Mešanovića i Nikolića
Jabuka.tv

Defanzivac Širokog Brijega

Bralić: Opasnost prijeti od Mešanovića i Nikolića

U okviru 20. kola Premijer lige sutra će na stadionu Pecara hercegovački derbi odigrati Široki Brijeg i Zrinjski. 

Uoči utakmice pritisak postoji na obje strane. U domaćem taboru gledaju ka Zrinjskom sa maksimalnim poštovanjem, ali isto vjeruju u vlastite mogućnosti i prekid tradicije od posljednja tri neodlučena ishoda.

"Sutrašnja utakmica ima veliki značaj. Radi se o derbiju koji je važan za obje ekipe, a mi ćemo sigurno u utakmicu ući maksimalno motivisani i 'napaljeni' s ciljem da ostvarimo pobjedu protiv Zrinjskog", izjavio je za SportSport.ba defanzivac Slavko Bralić koji nastupa za Široki Brijeg. 

Hrvatski internacionalac, koji je u Široki Brijeg stigao u ljetnom prijelaznom roku iz Osijeka, svjestan je da njegovovom timu samo pobjeda dolazi u obzir.

"Poznato je da želimo osvojiti titulu i naravno da nam sada odgovara samo pobjeda u tom cilju. Zato se spremamo maksimalno da pobijedimo, a uvjeren sam da će svi koji dobiju šansu dati sve od sebe na terenu. Trener će nas sigurno dodatno motivirati prije utakmice", ističe stameni Bralić. 

Bralić najveću opasnost vidi u Nikoliću i Mešanoviću.

"Ekipu Zrinjskog poznajem djelimično. Ranije sam u Osijeku imao priliku dijeliti svlačionicu sa Laštrom i Mešanovićem, i smatram da će nam upravo on uz iskusnog Nikolića biti najveća opasnost", ističe Bralić.

Svojim ovosezonskim partijama je, kako kaže, zadovoljan.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Odigrao sam dosad sve utakmice i moram priznati da sam zadovoljan. To vjerovatno znači da su u ljudi u klubu zadovoljni sa mnom, ali naravno uvijek može bolje i ja radim na tome. Sada mi jedino problem predstavlja povreda ramena koju sam zadobio protiv Željezničara, no nadam se da ću moći nastupiti u sutrašnjem derbiju", riječi su Bralića na kraju razgovora.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije