Brandao je izgleda odlučio

Šta se krije iza svega, pitaju se mnogi

Brandao je izgleda odlučio

S. Mlaćo

FK Velež sutra čeka novi ispit.

Rođeni će put Doboja kod Kaknja gdje ih čeka duel sa Mladosti.

Nakon neočekivanog poraza od Olimpika, sigurno ne žele novi poraz, a na ovom meču Feđa Dudić neće moći da računa na brzonogog Brazilca Brandaa.

Brandao nije bio u kombinaciji ni za duel sa Olimpikom nakon što je odbio produžiti ugovor koji mu ističe narednog ljeta.

Ni ovaj meč neće putovati sa ekipom, te će vjerovatno preseliti na tribine do kraja sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nezvanično saznajemo da su iz FK Velež Brazilcu ponudili novi poboljšani ugovor, no njegovi zastupnici nisu pristali na to.

U gubitku su definitivno svi, kako FK Velež, tako i sam nogometaš.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Brazuka
to ima samo u bih. Zato i jesmo amateri
8 2
Enigma
Ispo ***** pravi na tribine i nek trenira sa juniorima vidjet ćemo ko ce kupit igraca koji nike sutno loptu pola godine a nek se zahvali menadžeru zbog ovog
8 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi