Branimir Cipetić: Mislim da nije ništa puklo, udarac je bio jak ali to se dešava u žaru igre

U Širokom mogu odahnuti

Branimir Cipetić: Mislim da nije ništa puklo, udarac je bio jak ali to se dešava u žaru igre

U Tomislavgradu su danas prijateljski susret odigrali NK Široki Brijeg i FK Velež. 

Nakon utakmice koja je protekla u solidnom ritmu ipak nije bilo golova te su mreže mirovale do kraja susreta. Početkom drugog poluvremena desila se situacija koja je zasigurno zabrinula sve navijače Širokog. U jednom malo žešćem duelu Muharem Čivić 'potkačio' je najboljeg nogometaša tima s Pecare Branimira Cipetića koji je s bolnom grimasom morao napustiti igru. Muharem Čivić, kao i Feđa Dudić koji je to uradio nakon utakmice, izvinuo se Cipetiću i objasnio kako nije bilo nikakve namjere već se sve izdogađalo u žaru borbe.

Kako stvari stoje u Širokom mogu odahnuti pošto je ovaj sjajni desni bek i odnedavno reprezentativac Bosne i Hercegovine za SportSport.ba potvrdio da ozljeda nije ozbiljnije prirode:

"Kao prvo hvala na pozivu i pitanju" - javio se Cipetić i dodao:
"Ne mislim da se radi o nečem ozbiljnijem iako je možda na prvu tako izgledalo. Sutra ćemo pogledati detaljnije i znati više, udarac jeste bio jak, ali mislim da nije ništa puklo i da se radi samo o hematomu. Takve stvari se dešavaju u žaru igre, vjerujem da ću za par dana biti u punom pogonu" - kazao je ovaj 25-godišnjak nakon čijih riječi sigurno u stožeru Širokog mogu mirnije spavati.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

TheAnswer
*********.m.a*
0 0
TheAnswer
Samo po *****ma odaš, nisi regularan, ovako ti se vratilo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi