6

Komentari (6)

andi
više je postao smješan klub sa svim ljudima koji ga vode i kradu 23 god.svima je jasno da mora doči do gašenja,ili dati šansu naj boljima,nemože godinama SDA I HDZ,da odlučiju kove biti šta u klubu i ko če koliko pokrasti,a mi navijači ispaštamo i zenicka djeca koji ma se nedaje sansa jer nisu podobni ili im roditelji nisu podobni,ili se zamjere nekom majmunu od trenera jer mu nisu dali pare..
stopkrkanima
Stvarno nisam.vjerovao da je moguce ali evo licno sam svjedocio i iskusio da se lajkovi i dislajkovi brisu na ovom portalu. Isto tako i komentari koji nekome odgovaraju sto je apsurdno i bolesno tako da sam upravo vcrs zadnji put posjetio ovaj portal. Dovidjenja idioti sa ss.ba i idoti kojima se lajkovi napucavaju a dislajkovi brisu.
Scarface
Raikonennu prosetaj malo :D
stopkrkanima
Hajde debili opet komentarisite gluposti i psujte evo jos o Celiku nesto.
Raikkonen
Zvazicu ljubi te brat
pacman
Stvarno invalid napuši se kurca više, pa dan te jeb'o non-stop si na internetu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.