Branislav Ružić: U ponedjeljak smo dogovorili, ili isplata duga ili odlazim iz NK Čelik
Ružić je u prvom dijelu sezone na sedam utakmica uspio sačuvati svoju mrežu netaknutom, a svojim odbranama i odnosom prema klubu postao je ljubimac navijača Čelika

Golman Zeničana o situaciji na Bilinom polju

Branislav Ružić: U ponedjeljak smo dogovorili, ili isplata duga ili odlazim iz NK Čelik

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika od ponedjeljka se nalaze u pogonu, a treninzi se odvijaju na stadionu s umjetnom travom na Kamberovića polju. Osim vremenskih uslova, koji ne idu na ruku stručnom štabu i igračima, klub s Bilinog polja ima velike probleme s dugovanjima prema igračima.

Jedan od igrača prema kojem postoji dug je i ponajbolj, golman Branislav Ružić. Ovaj čuvar mreže danas je odradio trening s ekipom, a onda je održao sastanak sa šefom struke Adnanom Ornekom.

Ružić je za SportSport.ba istakao da se dogovorio da na dugovanja sačeka do ponedjeljka u suprotnom odlazi iz Zenice.

"Šef je bio veoma korektan, obavili smo razgovor, on me zamolio da ostanem do ponedjeljka jer se i on uključio u rješavanje ovih problema. Dogovorili smo se ako me do ponedjeljka ne isplate, da dobijem papire i odlazim iz Čelika" ističe Ružić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Biće mu žao ako ode iz Čelika, ali nema više izbora ni strpljenja

"Dogovorili smo u ponedjeljak, ili dug ili odlazim, to je konačni dogovor i neće biti nikakvih promjena. Moj ostanak u Čeliku je upitan, nadam se da će se sve riješiti do ponedjeljka, te da će svi igrači uključujući i mene krenuti u Antaliju na pripreme. Mislim da sam svojim igrama i ponašanjem u Čeliku zaslužio malo poštovanja, ne tražim ništa što nije moje i ljudi trebaju da shvate da mi živimo od nogometa", kazao je za SportSport.ba Branislav Ružić, koji je uz Nermina Jamaka, Ševku Okića i Anela Dedića bio prvo ime kluba u prvom dijelu sezone.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

stopkrkanima
Hajde debili opet komentarisite gluposti i psujte evo jos o Celiku nesto.
0 22
stopkrkanima
Stvarno nisam.vjerovao da je moguce ali evo licno sam svjedocio i iskusio da se lajkovi i dislajkovi brisu na ovom portalu. Isto tako i komentari koji nekome odgovaraju sto je apsurdno i bolesno tako da sam upravo vcrs zadnji put posjetio ovaj portal. Dovidjenja idioti sa ss.ba i idoti kojima se lajkovi napucavaju a dislajkovi brisu.
4 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi