Branko Bajić novi fudbaler FK Željezničar
(Foto: FK Željezničar/Armin Herić) Bajić je danas stavio potpis na jednoipogodišnji ugovor sa Željezničarom, te će sa ostatkom ekipe otputovati u Antaliju

Ozvaničena saradnja sa mladim bekom

Branko Bajić novi fudbaler FK Željezničar · Zvanično

Bivši omladinski reprezentativac Bosne i Hercegovine Branko Bajić je očigledno tokom probnog rada zadovoljio struku Željezničara, pa je danas i potpisao ugovor sa klubom sa Grbavice.

Bajić će se tako biti među putnicima u Antaliju gdje će Željezničar obaviti drugio dio priprema za nastavak sezone.

"Drago mi je što sam došao u ovako veliki klub. Nadam se da ću opravdati povjerenje trenera. Sviđa mi se atmosfera u ekipi, igrači su me super prihvatili i jedva čekam treninge i utakmice u Antaliji", izjavio je za klupski sajt Bajić.

Ovaj 20-godišnji lijevi bek je karijeru počeo u bijeljinskom Radniku u kojem je jako rano debitovao za prvi tim. BiH je napustio 2016. godine kada se pridružio omladinskom pogonu Čukaričkog.

Nakon Čukaričkog je prešao u slovačku Dunajsku Stredu, a u narednih godinu i po bi trebao nositi dresi FK Željezničar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Branko Bajić je bio član U17, U18, i U19 selekcije Bosne i Hercegovine.

Podsjetimo, ekspedicija Željezničara danas putuje u Antaliju, a prvi trening Plave očekuje već sutra ujutro.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dule Savic
Oda vrati se!
10 1
milivoje
Karat ce vas Amaw ubrzo,Hahahahahahahaha
0 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije