Branko Bajić oživio karijeru, naredni korak inostranstvo

Lijevi bek se vraća u formu

Branko Bajić oživio karijeru, naredni korak inostranstvo

A. Čaušević

Branko Bajić, nekadašnji lijevi bek Željezničara i Mladosti, ponovo uživa u fudbalu.

Iza Bajića je težak period oporavka od nezgodne povrede, a sada je na pravom putu da ponovo pokaže šta zna.

Ovaj 22-godišnjak se skrasio u Slogi iz Gornjeg Crnjaleva, koja se takmiči u Regionalnoj ligi RS, odnosno četvrtom rangu bh. fudbala

"Imao sam tu tešku povredu, morao sam pauzirati tri mjeseca. Bilo mi je puklo rebro", rekao je Bajić za SportSport.ba.

"Za sada sam zadovoljan kako se stvari odvijaju. Igram redovno, u tri utakmice proljetnog dijela postigao sam gol i upisao dvije asistencije."

Bajić se zahvalio i predsjendiku Sloge Krbanjeviću koji ga je prihvatio u klub, a kako kaže naredni cilj mu je korak u inostranstvo.

"Bilo mi je teško, morao sam odmarati, tek se vraćam iz povrede. Treniram i igram u Slogi, ovo mi je baš dobro prijalo."

Potražite više informacija na temu Druga liga RS - Istok:

"Igrat ću maksimalno ozbiljno za Slogu, želimo da se plasiramo u viši rang, a nakon toga se nadam odlasku u inostranstvo."

Inače, Bajić već ima internacionalnog iskustva jer je prije četiri godine bio član slovačke Dunajske Strede odakle se vratio u Željezničar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi