Brat Marija Gotzea proživljavao pravu dramu u ponedjeljak navečer

Zadobio udarac u glavu

Brat Marija Gotzea proživljavao pravu dramu u ponedjeljak navečer

Edmir Škorić

Njemački nogometaš Felix Gotze zadobio je povredu glave tokom jučerašnje utakmice.

Felix je brat daleko popularnijeg njemačkog nogometaša Marija Gotzea. On je nedavno imao jednu opasnu povredu glave, a sada se desilo nešto slično.

U ponedjeljak navečer u meču Duisburga i njegovog Kaiserslauterna (1:1) imao je nezgodan sudar glava s Rolfom Feltscherom, igračem domaćeg tima.

Srećom, golman Duisburga Weinkauf je odmah reagovao i možemo reći da je spasio Felixu život. Potom su ga prebacili u bolnicu i sada se osjeća puno bolje.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Imao je lakši potres mozga, no iz Kaiserslauterna su objavili da nema potrebe za brigu i da je sve u redeu s njihovim nogometašem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi