Bratislav Ristić postaje sportski direktor FK Zvijezda 09

Nekadašnji igrač Malage, Club Bruggea...

Bratislav Ristić postaje sportski direktor FK Zvijezda 09

Uz igrače koji vrijedno odrađuju pripreme za drugi dio sezone, punom parom također radi i rukovodstvo Zvijezde 09 predvođeno Borisom Stanišićem.

U Zvijezdi 09 čine sve kako bi zadržali premijerligaški status i u skladu s tim intenzivno rade na jačanju igračkog kadra, ali i administracije, pošto će ovaj klub nakon generalnog u narednim danima dobiti i - sportskog direktora.

Tu funkciju u Zvijezdi 09 u narednom periodu će obnašati Bratislav Ristić, nekadašnji nogometaš sa bogatom internacionalnom karijerom, tokom koje je igrao za Club Brugge, Metalurg Donjeck, Malagu, Kuban Krasnodar, Chicago Fire... Jedno vrijeme Ristić je također igrao i za Olimpik u vremenu kada se ovaj klub takmičio u Premijer ligi BiH.

"Tačno je da će Ristić biti naš novi sportski direktor. Mislim da je on idealna osoba za tu funkciju", kazao nam je Stanišić, dodavši da će poziciju generalnog direktora, s druge strane, preuzeti njegov prijatelj iz Francuske po imenu Michel.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ostali detalji će biti jasniji kad budemo imali njegovo zvanično predstavljanje", istakao je.

Zvijezda 09 je, podsjetimo, prvi dio sezone u Premijer ligi BiH okončala na osmoj poziciji sa 21 osvojenim bodom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti