FK Zvijezda dobija generalnog direktora iz Francuske

Premijerligaš jača administraciju

FK Zvijezda dobija generalnog direktora iz Francuske

Samir Mlaćo

U FK Zvijezda 09 vrijedno rade tokom zimske pauze.

 Naime, klub iz Etno sela Stanišići dobio je nova pojačanja, a sve sa ciljem da obezbijedi opstanak te i naredne sezone bude član premijerligaškog karavana.

Zvijezda 09 je prvi dio sezone okončala na osmom mjestu, iako je dugo vremena bila zakovana za dno i čini se da joj nema spasa.

Ipak, sve se za kratak period promijenilo, a tokom zimske pauze ovaj klub će dobiti novog generalnog i sportskog direktora.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Kao što ste već informisani, dovedena su pojačanja za prvu ekipu koja se takmiči u Premijer ligi BiH kao i u Akademiji Zvijezda 09. Da bi sve savršeno funkcionisalo, Upravni odbor najavio je dolazak generalnog direktora koji dolazi iz Francuske kao i sportskog direktora kluba. Upravni odbor u narednom periodu organizovaće press konferenciju na kojoj će predstaviti sportskog i generalnog direktora Zvijezde 09", saopštili su iz FK Zvijezda 09 na službenoj stranici grada.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi