Bratstvo danas gostuje u Modriči
Poslije ovog susreta, naredni izlazak na teren ekipa Bratstva imat će već za vikend, kada igraju protiv Sloge iz Doboja.

Druga prijateljska utakmica za Gračanlije

Bratstvo danas gostuje u Modriči

E. Oštraković

Nogometaši Bratstva danas će odigrati drugu prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za novu sezonu u Prvoj ligi FBiH.

Protivnik Gračanlijama je ekipa Alfa Modriča, a utakmica se igra u Modriči, pa će tako tim iz Gračanice ponovo na gostovanje.

U prvoj odigranoj prijateljskoj utakmici Bratstvo je poraženo od Mladosti iz Doboja kod Kakanja, rezultatom 4:0.

Sada će imati šansu da protiv Modriče pokušaju upisati prvu pobjedu, ali treba uzeti u obzir da je i Alfa dovela nekoliko dobrih pojačanja, od kojih je najzvučnije Joco Stokić. Utakmica se igra sa početkom od 18 sati.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Poslije ovog susreta, naredni izlazak na teren ekipa Bratstva imat će već za vikend, kada igraju protiv Sloge iz Doboja.

Prijateljska utakmice protiv Sloge bi se trebala odigrati u Gračanici, ali to još uvijek nije zvanično potvrđeno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti