Bratstvo do vrha napunilo mrežu Mladosti

Pobjeda Bratstva

Bratstvo do vrha napunilo mrežu Mladosti

M. Mehinović

Nogometaši Bratstva iz Gračanice danas su odigrali još jedan pripremni meč, a protivnik im je bio član Prve lige TK ekipa Mladosti iz Puračića. Slavile su Gračanlije sa ubjedljivih 6:0.

Susret koji je igran na veoma teškom terenu u Bokavićima, nije mnogo toga ponudio u prvom poluvremenu. Bratstvo je puno više pokazalo, imalo dosta prilika, te su bolju igru krunisali krajem prvog poluvremena golom Poturalića za 1:0.

U drugom poluvremenu izabranici Irfana Džinde dodali su gas, te su do vrha napunili mrežu ekipe iz Puračića. Dva gola je još zabio Poturalić, a po jedan su dodali Kahrimanović, Diabang i Đulić. 

Vrijedi istaći da je Bratstvo danas igralo u kombinovanom sastavu, sa dosta igrača koji su bili na probnom radu, te da je Džindo poštedio nekolicinu igrača poput kapitena Šuše, Kadića, Pantića, Ikanovića, Husejnbašića, Mujkića, Omića, Jaganjca, te Stjepanovića.

Prijateljska utakmica:

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Bratstvo - Mladost Puračić 6:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi