Bratstvo, TOŠK i Zvijezda na memorijalnom turniru

U danima vikenda

Bratstvo, TOŠK i Zvijezda na memorijalnom turniru

S. Mlaćo

Nogometni klub Doboj Istok iz Klokotnice u danima vikenda organizuje 20. tradicionalni memorijalni nogometnir urnir "Jedanaest šehida -nogometnih asova Doboj Istoka".

Turnir će se igrati na stadionu Luke u Klokotnici, a učestvovati će tri federalna prvoligaša: NK Bratstvo, NK TOŠK i NK Zvijezda, te organizator NK Doboj Istok.

U subotu će od 16 sati snage odmjeriti NK Doboj Istok i NK Bratstvo, dok od 18 i 15 igraju NK Zvijezda i NK TOŠK.

U nedjelju od 16 sati igra se duel za treće mjesto, a finale je zakazano u 18 sati.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Ulaz za cjelodnevni program je 3 KM, a organizatori su pozvali sve navijače klubova i zainteresirane da u što većem broju dođu i na taj način uveličaju sami turnir.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi