15

Komentari (15)

Chupy
Strasna utakmica. Najbolja do sada. Upoznao sam jednog novog Neymara. Kada Brazil gubi, kad "dobije" po cvolikama, lezi najvise 2 sekunde i stend up :) Igracina je, al je u dusi negdje pickica i jednostavno on ne moze bez tog "teatra", mislim da ima kratki spoj u glavi :) Zamjerim Belgiji na povlacenju u dr poluvremenu, krajnje kukavicki su igrali i mogli su popusit zbog toga.
Kettenhund
Hahahhha, kakva velicina... Cuj "Zamjeram Belgiji...". :))))) Prekrst i nevera, sto kaze brat Pantela!
Benjamingst
Kad vidi Brazil Neymar lezi po 5 minuta na terenu vristi, prevrce se, place, a danas ni 2 sec dize se... tako mu.
Bayern Munchen
Mi smo ovu Belgiju raznijeli prije par godina u njihom dvoristu !! A gdje smo mi sada...
Bayern Munchen
Cemu dislike narode ?
Benjamingst
To su nase izbjeglice iz Hrvatske u BiH koji dislake kliknu boju se sad oni Belgije ....
Bayern Munchen
haha moze biti
Zoilomas
Ovo pokazuje jacinu nase grupe za kvalifikacije, Bosna bi mogla i do finala ljudi samo nam jedna stvar fali a to je da ne mislimo da nemamo sansi protiv ekipa punih zvijezda, pogledaj Juzne Koreje i sta uradi Njemcima a mi ih 3-0 demolirali jer jednostavno smatramo da neznaju futbal kao mi. Fa imamo isti prostum prema svakoj reprezentaciji imali bi fantasticne sanse da jednog dana Bosna bude ono sto je danas Belgija , Hrvatska i Francuska
Hara
Treba trcat i borit se na terenu a nasi manekeni nemaju srca zato
Kettenhund
Moram se sloziti sa tobom... Mogla bi Bosna do finala, ako ne bi mislila da nema sanse protiv velikih reprezentacija. Jos malo da se dotegne ekipa, da se nadje selektor, popune pozicije golmana, zadnji i vezni red... I naci dva svjetski kvalitetna spica. Klupa da se osvjezi isto... Uz ove sitnije radove u ekipi, plus ovo sto kazes, stvarno bi moglo da se ide do finala. :)))) Cuj Bosna u finale... Pa ovi Belgijanci kazu da u zivotu nisu igrali na goroj oranici nego u kvalifikacijama protiv Bosne, stadioni ne postoje, nema infrastrukture nikakve, rad sa mladim igracima je nesto sto je mozda postojalo u bivsoj Jugoslaviji... Najbolje ovako pogledati kako Belgija odigra protiv Brazila, pa onda reci: Mozemo i mi... Sjedi i dooooobroooo razmisli sta sve stoji iza ove pobjede Belgije.
mico
Hara
Ma eto na Maksimiru trava nesto bolja. Idi bolan poklopi se necim po glavi i moli se da sutra Rusiju pobjedite a vi vec o finalu pricate
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.