Brazilac bio na korak od Reala: "U najsretnijem trenutku mog života, stigao je najtužniji trenutak"

Nesreća za Pedra

Brazilac bio na korak od Reala: "U najsretnijem trenutku mog života, stigao je najtužniji trenutak"

Edmir Škorić

Brazilski nogometaš Pedro trebao je da potpiše za Real Madrid, no sudbina je htjela da bude drugačije.

Umjesto da ode u Real Madrid, Pedro je zadobio tešku povredu koljena i svi njegovi snovi su u jednom momentu prestali.

Do teške povrede došlo je 2018. godine, taman kada je trebao da krene put Madrida na potpis ugovora.

"Sjećam se tog dana. Napustio sam teren u suzama, bio sam jako zabrinut i sjeo u avion. Dan kasnije obavio sam ljekarski pregled i ustanovljeno je da sam pokidao križne ligamente koljena i što je značilo pauzu od šest do osam mjeseci", prisjetio se Pedro, dodavši:

"U najsretnijem trenutku mog života, stigao je najtužniji trenutak... Da sam otišao u Real Madrid, sigurno ne bih živio ono što živim danas i sve bi se promijenilo, ali to je valjda život".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pedro ima jedan nastup za reprezentaciju Brazila, a trenutno je igrač Flamenga. Kada je trebao da pređe u Real Madrid, bio je igrač Fluminensea.

Kada se oporavio, prešao je u Fiorentinu, koja ga je potom posudila Flamengu, a brazilski klub ga prošle zime otkupio za 14 miliona eura.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi