FK Sarajevo potvrdio: Hodžić poslan na posudbu u NK Čelik

Nije se naigrao ove sezone

FK Sarajevo potvrdio: Hodžić poslan na posudbu u NK Čelik · Zvanično

Dušan Hodžić u drugom dijelu sezone će definitivno nositi dres Čelika!

Ovaj defanzivac se jesenas nije naigrao u dresu Sarajeva, a kako i u ostatku sezone ne bi bio više na tribinama nego na terenu, poslan je na šestomjesečnu posudbu u Čelik.

Da će Hodžić karijeru nastaviti u zeničkom klubu dalo se naslutiti još sinoć, kada je viđen na večeri s trenerom Čelika Adnanom Ornekom i jednim od članova Upravnog odbora, a dogovor između dvaju klubova sada je i zvanično postignut.

Hodžić će se priključiti Čeliku već danas u Sarajevu, odakle će se ekspedicija premijerligaša iz Zenice avionom zaputiti ka Antaliji, gdje će odraditi pripreme za nadolazeće izazove u Premijer ligi BiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dvadesetpetogodišnji Hodžić u prvom dijelu sezone upisao je ukupno pet nastupa, te jednu asistenciju, a važeći ugovor sa Sarajevom ima do sredine 2020. godine.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

andi
on če pomoči baš,jebo te on,ostavi ga sebi,šta trpas otpad u zenicu,imamo na rači otpada koliko hočes.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi