Brazilac se oprostio od Pecare: Wagner izašao iz igre i ušao u legendu

Odigrao posljednji meč za Široki Brijeg

Brazilac se oprostio od Pecare: Wagner izašao iz igre i ušao u legendu

Legendarni premijerligaški fudbaler Wagner danas je posljednji put nastupio na Pecari u dresu Širokog Brijega.

Prijateljska utakmica sa Dinamom organizovana je sa ciljem da Širokobriježani proslave 70. rođendan, ali i da se domaća publika na dostojan način oprosti od svog najvećeg fudbalera u klupskoj historiji.

Wagner je tokom godina igranja u Premijer ligi bio igrač kojeg možda nisu svi voljeli, ali ga zaista niko nije mrzio, a protivnički navijači su mu nerijetko aplaudirali zbog velikog fudbalskog znanja koje posjeduje. Iako je mnogo, mnogo puta bio krvnik klubova za koje navijaju...

Sjajni Wagner je danas i zvanično završio svoju priču na Pecari, koju je napustio u 16. minuti utakmice uz velike ovacije i aplauz.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bh.faca
Evo vec treci put se oprasta, kad ce biti cetvrti?
20 9
Antisha
Sretno legendo i hvala ti na svemu! Samo Siroki!!!
5 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi