Brazilci se vratili kući, ali navijači se još uvijek pitaju šta se desilo s Neymarom?

Jedini koji nije bio s ekipom

Brazilci se vratili kući, ali navijači se još uvijek pitaju šta se desilo s Neymarom?

Endin Čaušević

Reprezentativci Brazila sinoć su se vratili kući nakon što su ispali sa Svjetskog prvenstva porazom od Belgije (2:1) u meču četvrtfinala.

Brazilci su u Rusiju stigli kao jedni od najvećih favorita za osvajanje zlate medalje i sigurno da u ovoj zemlji nisu mogli ni slutiti da će ispasti već nakon četvrtfinala. Karioke su u petak igrale protiv Belgije koja je uspjela da napravi iznenađenje i slavi sa 2:1.

Ekspedicija Brazila sinoć se vratila kući, a na aerodromu u Rio de Janeiru ih je dočekala velika grupa navijača. Ono što je iznenadilo igrače Brazila jeste da su dočekani aplauzom iako to sigurno nisu očekivali. Na aerodromu su se pojavili gotovo svi igrači, a mnogi su odmah shvatili da nema najveće zvijezde - Neymara.

Očito da Neymar nije imao hrabrosti da se sastane s navijačima Brazila i još uvijek nije poznato na koju destinaciju je otputovao. No, navijači su mogli biti zadoboljni jer su Coutinho i društvo dijelili autograme i pokazali Neymaru kako se treba ponašati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi