Brazilci stigli u Johannesburg

Brazilci stigli u Johannesburg

O. Lekić

Peterostruki svjetski fudbalski prvaci, reprezentativci Brazila, rano jutros stigli su u Johannesburg, te su tako nakon Australije postali druga reprezentacija koja je stigla u Južnoafričku Republiku.

Reprezentativce Brazila na aerodromu je dočekao predsjednik Organizacionog odbora Svjetskog prvenstva Irvhin Koza, koji je za tamošnje medije rekao:

"Odmah se moglo vidjeti koliko su Brazilci samopouzdani i ozbiljni. Dolazak brazilske reprezentacije svim Južnoafrikancima ulijeva osjećaj stvarnosti da smo mi domaćini smotre najboljih svjetskih selekcija."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.