Brazilska magija u Južnoj Koreji
Foto: Screenshot

Majstorija Cesinhe

Brazilska magija u Južnoj Koreji

Danas je duelom Daegua i Sangju Sangmua otvoreno četvrto kolo južnokorejske K Lige. Meč je odigran u Daeguu, a završen je rezultatom 1:1.

Prvo poluvrijeme nije donijelo golove, pa se na odmor u Daeguu otišlo rezultatom 0:0.

Međutim, vrlo brzo naon povratka fudbalera na teren viđen je potez koji je obilježio čitavu utakmicu, a vrlo vjerovatno će biti i potez ovog kola K Lige.

Igrala se 51. minuta kada su domaći istrčali sjajnu kontru, Jung Seung-Won poslao loptu u kazneni prostor Sengju Sangmua, a Brazilac Cesinha u punom trku šutirao petom i postigao majstorski gol.

Ipak, domaći nisu uspjeli zadržati prednost pošto je Song Seung-Min u 62. minuti zatresao mrežu gola Daegua i postavio konačnih 1:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi