Brazilski mediji tvrde: Neymar je pristao na sve zahtjeve Barcelone!
(Foto: EPA)

Veliki transfer u najavi

Brazilski mediji tvrde: Neymar je pristao na sve zahtjeve Barcelone!

M. Šljivak

Najveća zvijezda brazilskog fudbala Neymar silno želi da napusti PSG i da se vrati u Barcelonu.

Nije Brazilac zadovoljan životom u Parizu. Porodica i on žele povratak na Nou Camp, ali je dobio i nekoliko uslova za povratak.

Katalonski Sport danas je objavio kako je pred najskupljeg fudbalera svijeta rukovodstvo Barcelone postavilo dva jasna zahtjeva.

1. Da povuče tužbu protiv Barcelone

2. Da javno kaže da se želi vratiti

Sudeći prema brazilskom UOL Esporte Neymar je pristao na sve uslove. Uskoro će javno objaviti da želi povratak i povući će tužbu protiv kluba koju je pokrenuo.

Neymar ima tužbu protiv Barcelone zbog neplaćenog bonusa u vrijednosti od 26 miliona eura. Barca tvrdi da ugovor nije ispunjen, jer je manje od godinu dana nakon obnove, potpisanog u oktobru 2016. godine sve do 2021. godine, prešao u PSG.

Brazilski fudbaler se trenutno oporavlja od povrede stopala. Van terena će biti nešto više o mjesec dana, ali bi trebao biti potpuno spreman za start nove sezone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Neymar je dobar dio prošle sezone propustio zbog povreda. Na kraju je odigrao samo 28 utakmica i imao je učinak od 23 gola i 13 asistencija.

Ukupno je tokom dvije sezone brazilski fudbaler odigrao samo 58 utakmica za francuskog velikana i postigao je 51 pogodak.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije