Brendan Rodgers produžio ugovor sa Celticom
Foto: EPA

Ostaje na klupi

Brendan Rodgers produžio ugovor sa Celticom

Bivši menadžer Liverpoola Brendan Rodgers je jučer zvanično produžio ugovor sa Celticom, objavio je škotski klub.

Rodgers je u premijernoj sezoni odveo Celtic do titule prvaka u Premiershipu i osvojio Liga Kup, a ugovor mu je isticao na kraju sezone.

Čelnici Celtica su se potrudili da zadrže sjajnog trenera, koji je jučer potpisao četverogodišnji ugovor do 2021. godine.

"Ne mogu biti sretniji. Trenutno sam na najboljem mjestu na kojem mogu biti, a tek smo na početku", poručio je zadovoljni Rodgers.

Koliko u Celticu cijene Brendana Rodgersa dovoljno govori izjava izvršnog direktora kluba Petera Lawwella, koji ga je nazvao jednim od najboljih trenera u Evropi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi