Dok čekaju bh. fudbalera, ozvaničili još jedan transfer

Brescia potvrdila potpis Perillija

Dok čekaju bh. fudbalera, ozvaničili još jedan transfer

Haris Zilić

Bosanskohercegovački ofanzivni fudbaler, Riad Bajić, karijeru će nastaviti u Bresciji, javljaju italijanski mediji.

Navodno je Bajić dogovorio sve uslove svog prelaska u ekipu koju sa klupe predvodi legendarni napadač Filippo Inzaghi i u ponedjeljak će potpisati ugovor koji će ga vezati za Bresciju narednu sezonu.

U Bresciji rade aktivno ovog ljeta, a prije Bajića ekipa je danas ozvaničila transfer 26-godišnjeg golmana Simone Perillija.

Perilli è un nuovo calciatore del Brescia. Benvenuto Simone! 🦁👇 ▶ https://bit.ly/3dx4ISo #Perilli #SerieBKT #Forzabrescia⚪🔵🦁

Posted by Brescia Calcio BSFC on Thursday, July 1, 2021

Pomenuti golman dolazi iz redova Pise, a sjajne partije je pružao i na golu Perugije.

Bio je jedno vrijeme i član Sassuola, a interesanto da je kao omladinac nosio dres i Lazia i Rome, u Laziju je počeo svoju karijeru.

Perilli ima i tri nastupa za U16 reprezentaciju Italije 2011. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi