Brescia prihvatila Interovu ponudu za Tonalija

Klub sa Rigamontija prodaje svog dragulja

Brescia prihvatila Interovu ponudu za Tonalija

Odavno se špekuliše da će Sandro Tonali, "novi Pirlo", karijeru nastaviti u nekom od italijanskih velikana.

Inter se već mjesecima smatra favoritom za Tonalijev transfer, a danas iz Italije stižu vijesti da je Brescia prihvatila ponudu Nerazzurra za mladog veznjaka.

Navodno se radi o posudbi s obavezom otkupa za 30 miliona eura uz dodatne bonuse.

Da je predsjednik Brescije Massimo Cellino prihvatio ovakvu ponudu tvrdi novinar SportItalije Alfredo Pedulla, a vjeruje se i da sam Tonali želi u Inter.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, Gianluca Di Marzio ističe da Milan ne namjerava odustati i da bi mogao izjednačiti Interovu ponudu što bi možda moglo zakomplikovati situaciju.

Međutim, Rossoneri nisu spremni na obavezu već samo na opciju otkupa Tonalijevog ugovora nakon posudbe što mladog veznjaka i dalje drži na putu ka Interu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije