Brescia šokirala čelnike Barcelone cijenom za Sandra Tonalija

Katalonci odustali od dovođenje mladog veznjaka

Brescia šokirala čelnike Barcelone cijenom za Sandra Tonalija

E. Čaušević

Mladi italijanski veznjak Sandro Tonali ove sezone je jedno od najvećih otkrića u Seriji A.

Tonali je oduševio javnost svojim igrama u dresu Brescije, a izborio se čak i za poziv u reprezentaciji Italije. Ovaj 19-godišnji veznjak je u Seriji A odigrao 23 utakmice, te je uz pet asistencija uspio postići i jedan gol.

Svojim igrama privukao je interes mnogih klubova i bit će veliko iznenađenje ukoliko ga Brescija uspije zadržati ovog ljeta. Tonali ima ugovor do ljeta 2021. godine, ali je gotovo sigurno da će na kraju sezone promijeniti klub.

Prethodnih dana u italijanskim medijima se dosta špekulisalo oko toga da Barcelona želi dovesti Tonalija u svoje redove. Međutim, čini se da su Katalonci odustali od toga zbog cijene koju je Brescija odredila za ovog igrača.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno, Brescija za Tonalija traži oko 60 miliona eura što je šokiralo čelnike Barcelone. Katalonci su odustali od ovog veznjaka, a navodno glavni kandidat za njegovo dovođenje sada je Juventus.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Krivaja Zavidovići
To je bagatela za takvog talenta. Ko ga je samo jednom gledao, zna o čemu pričam. Bitno je da su za Kutinja, Dembelea i Grizmana dali gotovo 400 miliona €, a mnogo im 60 miliona za novog Pirla...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi