Bh. tereni nekada su poput pravih borilišta: Sudija krenuo da pokaže crveni karton, pa pretučen

U duelu Breskovice i Krajine

Bh. tereni nekada su poput pravih borilišta: Sudija krenuo da pokaže crveni karton, pa pretučen

E. Škorić

U subotu je u stadionu Breskovica odigran duel između istoimene domaće ekipe i cazinske Krajine.

Duel 11. kola Druge lige FBiH grupa Zapad 2 pripao je gostima iz Cazina koji su slavili s 2:0, no na istom je došlo i do ružnih scena.

Pri rezultatu 2:0 za goste, pred sami kraj meča, desio se fizički napad na glavnog sudiju Adnana Kasupovića. Napao ga je trener Breskovice koji ga je udarcima oborio na pod, a onda navodno zadao i nekoliko udaraca nogom.

"U 76. minuti službeni predstavnik je počeo prigovarati, vrijeđati i psovati glavnom sudiji, nakon čega mu je glavni sudija prilazio da mu pokaže crveni karton kada je službeni predstavnik ušao u teren i fizički nasrnuo na glavnog sudiju i počeo ga udarati šakama u predjelu glave i nogama u predljelu nogu i tijela", navodi se u izvještaju delegata sa utakmice.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

Ružne scene koje nažalost nikako da nestanu sa nogometnih terena u BiH.

Promo

Top Komentari

samobezstresa
Doživotna zabrana bavljenja sportom,zabraniti mu da igra termine i zaključati mu sve sportske programe na TV-u. Kakvo god da je suđenje valjda si profesionalac (kakav-takav), seljačino!!!
7 0
ratip irats
Kakva ba Breskovica!? NK Brekovica, naselje pored Bihaca.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi