Najveći napadački promašaj u historiji fudbala: Na 30 utakmica nije upisao ni pogodak ni asistenciju

Plaćen 23 miliona eura

Najveći napadački promašaj u historiji fudbala: Na 30 utakmica nije upisao ni pogodak ni asistenciju

H. Zilić

Napadač Rhian Brewster (21), važio je za jednog od najvećih talenata engleskog fudbala.

Pomenuti fudbaler je prošao omladinske selekcije Liverpoola, a pred početak prošle sezone kupio ga je Sheffield United za 23 miliona eura i ispostavit će se kao najveći promašaj u historiji fudbala.

Naime, Brewster je ove sezone za Sheffield odgirao 30 utkamica i vjerovali ili ne, iako je riječ o napadaču u 30 utakmica nije upisao ni pogodak ni asistenciju, što je nevjerovatno.

Sheffield je ispao iz Premiershipa, Brewster ima ugovor do 2025. godine i vidjet ćemo da li će mu povjeriti napad i u Championshipu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Englezi ga već ismijavaju po društvenim mrežama, a ovaj podatak će sigurno da mu obilježi karijeru, bez obzira kako se dalje razvijala.

Top Komentari

JJRamzes
Gurali su ga i u Liverpoolu pa kad su vidjeli kakav je panj uzmi sta uzmws
2 0
goku_iz_sirokog
Kako ce zabit kad igra s panjevima i u timu koje igra saml defanzivnu
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi