Brighton doveo pojačanje iz Leicestera

Ulloa stigao na posudbu

Brighton doveo pojačanje iz Leicestera

Endin Čaušević

Leonardo Ulloa odlučio je napustiti Leicester i do kraja sezone igrat će na posudbi u Brightonu.

Ulloa nije imao previše prilike za igru u posljednje vrijeme i odlučio je da je za njega najbolje da promijeni klub. Leicester je prihvatio da ga pošalje na posudbu i do kraja sezone Ulloa će igrati u Brightonu za koji je nastupao prije nekoliko godina.

Ovaj napadač upravo je iz Brightona na ljeto 2014. godine stigao u Leicester. U dresu Brightona odigrao je 58 utakmica u Championshipu i postigao je 26 golova.

"Postigao je mnogo toga otkako nas je napustio. Osvojio je titulu prvaka Engleske i njegovo iskustvo će biti od velikog značaja za nas. Navijači znaju da se radi o sjajnom napadaču i sretni smo što se vratio", saopštili su iz Brightona.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi