Gibbs na meti Brightona i Newcastlea

Lijevi bek blizu odlaska

Gibbs na meti Brightona i Newcastlea

...

Dolazak Seada Kolašinca u Arsenal je najavio čistku u svlačionici, odnosno jedan od igrača koji igraju po lijevoj strani mora napustiti klub.

Topnici su se odlučili prodati Kierana Gibbsa, a već sada su pristigle i prve ponude u klub sa Emiratesa.

Newcastle United i Brighton su najozbiljniji konkurenti za dovođenje Gibbsa, iako i momčad Stoke Citya čeka svoju šansu da se priključi u borbu za ovog igrača. Svrake su jedine za sada napravile iskorak, te su na adresu Arsenala poslali ponudu od 15 miliona funti.

Gibbs nema ništa protiv odlaska sa Emiratesa, jer je svjestan da u narednoj sezoni neće dobiti mnogo prostora za igru, a upravo mu je ona odlučujuća da bi se našao u sastavu Engleske selekcije za Mundijal u Rusiji naredne godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi