4

Komentari (4)

dobojan90
Kako je Messi mogao do treceg gola Bgt???
Hooruk
I jos se neki pitaju zasto bi mesi trebao biti izabran za najboljeg, vuce skoro sam ovakvo rasulo od ekipe.
Hooruk
I venecuela ima najvece svjetske zalihe nafte, treba li bi da zive bolje nego katar i kuvajt a drzava rasulo. E tako to je i ovo, ako pratis utakmice barselone vidjet ces o cemu pricam, vrjednost ekipe ne mora nista da znaci to si mogao vidjeti i po realu kako je na pocetku sezone bio rasulo uprkos vrjednosti ekipe.
Hooruk
Jesu ocekivanja navijaca velika ali nije problem poraz nego kad iz utakmice u utakmicu nema igre, kad se ne zna sta je ciji posao pogotovo u odbrani, kad su i pobjede samo plod individualnog a ne kolektivnog učinka, jednom rjecju nema igre, rasulo u igri.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.