Brkić: Meni je najteže zbog promašenog penala

Dvostruki strijelac protiv Sarajeva

Brkić: Meni je najteže zbog promašenog penala

E. Škorić

Goran Brkić bio je danas dvostruki strijelac u porazu Mladosti od Sarajeva (2:3) u revanšu polufinala Kupa BiH.

Brkić je postigao dva pogotka u dresu Mladosti danas, ali to nije bilo dovoljno da se izbori plasman u finale.

"Žao mi je navijača i ljudi u klubu, ali pružili smo maksimum i svim silama smo pokušali doći do najvećeg uspjeha Mladosti u historiji. Pogdak u 46. minuti nas je presjekao i mislim da je to odlučilo susret. Nismo bili loši, imali smo i mi prilika, ali pogotke smo kasno postigli. Možda je ovo u krajnjem slučaju i vrhunac za Mladost u ovom trenutku", rekao je Brkić za SprotSport.ba.

"Čestitam Sarajevu i želim im puno sreće u finalu", poručuje Brkić, koji je u posljednjim sekundama promašio penal.

"Iskoristio bih priliku da se izvinim saigračima zbog promašenog penala. Želio sam najbolje i meni je u ovom trenutku najteže. Pogotke s današnje utakmice posvećujem supruzi i sinu Tadeji".

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Mladost će se okrenuti mečevima u Ligi za opstanak, dok Sarajevo u finalu čeka Široki ili Željezničar, a naravno ostaje mu i borba za titulu u Ligi za prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi