Bruka o kojoj i Mourinho priča: Neprihvatljivo i neprijatno

Žrijeb Carabao kupa

Bruka o kojoj i Mourinho priča: Neprihvatljivo i neprijatno

Edmir Škorić

U sinoć održanom žrijebu četvrtfinala Carabao kupa nastao je pravi haos i sve je kasnilo čak dva sata.

Zbog tehničkih problema je pomjeren žrijeb, pa je na kraju dobar dio gledatelja ostao bez prenosa, a način na koji su parovi izvučeni iznervirao je i Josea Mourinha, menadžera Manchester Uniteda.

"Nisam nimalo sretan žrijebom. Ovakvi tehnički problemi su neprihvatljivi i neprijatni. Žao mi je što nisam mogao da gledam žrijeb, a ono što sam gledao, nije bio žrijeb. Nije mi se nimalo dopalo", rekao je Mourinho.

"Ja stvarno volim žrijeb, volim da to doživim i osjetim, ali ovo uopće nije. Nisam mogao da uživam", dodao je Portugalac.

Inače, žrijeb četvrtfinala uživo je najavljen na Twitteru, no ništa nije ispalo kako treba. Društvena mreža Twitter preuzela je odgovornost za ovu malu tragediju. 

Organizatori su pak objavili da je sve bilo po pravilima i da nije bilo komprimitirajućih stvari unatoč činjenici da se u jednom trenutku "u mraku" održavao žrijeb. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

U četvrtfinalu se sastaju Chelsea i Bournemouth, Arsenal i West Ham, Leicester i Manchester City te Bristol City i Manchester United.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi