Akrapović: Iskoristili smo umor igrača Sloge; Jagodić: Sve je danas išlo kako ne treba

Izjave nakon meča u Modriči

Akrapović: Iskoristili smo umor igrača Sloge; Jagodić: Sve je danas išlo kako ne treba

Haris Zilić

U 25. kolu WWin lige Željezničar je upisao prvi gostujući trijumf. U gostima su savladali Slogu Meridian rezultatom 3:0 i tako došli do tri veoma bitna boda u borbi za opstanak.

Po završetku utakmice komentar su dali treneri obra tima, Vlado Jagodić i Bruno Akrapović, a prvi je riječ imao strateg gostiju sa Grbavice, Bruno Akrapović.

"Dosta toga nam se vratilo, imali smo dobru igru protiv ekipe koja ima stil i nije udobno da se igra protiv takve ekipe", rekao je Akrapović i nastavio:

"Kod prvog gola smo imali akciju, kod drugog smo imali sreće, treći je na kraju došao. Osjetio se umor kod igrača Sloge, mi smo to iskoristili i danas poentiral."

Naredno kolo derbi protiv Sarajeva?

"Protiv Sarajeva će biti druga priča, idemo se spremati za tu utkamicu. Danas smo stavili iskusnije igrače i ti igrači su dobro odigrali", završio je trener Željezničara.

Oglasi

Nakon toga komentar je dao trener dobojskog tima, Vlado Jagodić.

"Penal je bio ključni momenat utakmice. Ovo je bila utakmica ko povede taj će kontrolisati igru. Ja sam znao da je potrošnja protiv Zrinjskog bila velika", rekao je Jagodić i dodao:

"Malo sam izmjena napravio, katastrofalno smo otvorili drugo poluvrijeme, sve što sam upozoravao to se desilo. Sve je danas išlo kako ne treba. Moralo se pametnije odigrati. Željo ima iskusnog Štilića, samo on može dati onako lucidne golove."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jagodića je za kraj dao još jedan kratak komentar.

"Na kraju previsok rezultat, nismo zaslužili da izgubimo 3:0 na domaćem terenu, ali ovo je fudbal. Srijeda je novi izazov, pa idemo u Banja Luci,

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Muho
Ne lažite gospodine? Akrapoviću ! Recite istinu vi ste tu utakmicu KUPILI od Jagodića koji bi za pare dao i ženu i ćerku i vlastitu bulju! NAMJEŠTALJKA 100%
2 3
Almir5556
Hahahahaahaha joj brune jaci od kristijana golubovica sa izjavama hahah pravi profil za tiktokera
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi