12

Komentari (12)

CD84
Svi jos imaju sindrom od C.Analnog, prodje ih to za koju godinu pa se vrate na nivo igre iz vremena Figa , Rui Coste kada si igrali lopte a ne trcali za sudijom!! Imaju odlicne igrace to je pokazala utakmica protiv svicarske!!
Realno01
Zalite se na golmana vaseg koji je krenuo u šoping izgleda kada je isao na loptu.Vidjeli ste sinoc sta znaci golman kada je Hrvatsku odveo u polufinale i veceras golman Maroka koji je odlican bio.Portugal nikada nije imao vrhunskog golmana i zato je tako kako jeste.U polufinalu su drzave sa najjacim golmanima na prvenstvu.Uperite prste u sebe i vidjet ce te krivca
Drakula
Ko kaze da ce argentina proci
user1646942280
U porazu se vidi ko je ko. Ovo je možda i najbolje suđenje bilo večeras iako je mogao dati žuti Bruni za simuliranje. Paša, golovi se broje, Maroko je uradio svoj dio posla, vi niste, adio papa i marš kući.
Krivaja Zavidovići
Ništa sudija nije kriv što ste glumili i bacali se. Jedino da je sudija za vas dao gol...
elvir_86
Za poraz su uvijek drugi krivi . Drugi 《MAROKANCI》 SU SE VISE BORILI , i bolji bili .
YouTalkinToMe
Padavičar, dostojan nasljednik ronalda u simuliranju.
antikomunist
ne rekoh li ja-pogana nacija..najpoganija na svijetu..jos od vremena kad su se zvali Sveta Marija, tamo negdjeoko 1400-1500-e....kad su ih Turci jedine ostavili van Otomanskog carstva jer su bili «fini». Toj pogani da je sudio bilo koji drugi sudija bilo bi dodijeljeno najmanje 5-6 zutih radi SIMULIRANJA penala i onolike padavice u sesnaest. I onog isforsiranog crvenog kartona. Ta mi se GAMAD od naroda odavno gadi, od nog dana kad su dosli u Bosnu prvi put pa se pitali da nisu oisli u neko portugalsko selo...pa se zalili u hotelu sa 4 zvjezdice na sve...Gamad, 70% im possranog Portugala nema cesteda valja. Treba ih seretositi i biti sve po njihovom, dati im se pobjeda pa fe gamad biti zadovoljna. Sad bi ih trebala FIFA zestoko ja niti za ovo. Fuj kako mi se gade ....umisljena portugalska gooovna
Arnel925
Ne brini se, ovo naša braća hrvati akobogda uzmaju.
nestofino
@antikomunist jarane, imaš li ti išta preče životu da radiš osim, pisanja romana na ovom portalu?
Meni ne smeta, samo ti " heklaj" ali se baš čudim, jer vidim da si " kliker" a gubiš vrijeme ovdje!
Vozdra
zak84
Mrs cigani jedni.... Idite kuci....
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.