Nekom sreća, nekom tuga: Većina igrača Uniteda se radovala golu, jedan se "skamenio"

Na meču protiv Villarreala

Nekom sreća, nekom tuga: Većina igrača Uniteda se radovala golu, jedan se "skamenio"

A. Čaušević

Manchester United se plasirao u osminu finala Lige prvaka sigurnom pobjedom na gostovanju od Villarreala rezultatom 0:2. 

Crveni đavoli su golove postigli u finišu utakmice. Prvo je pogodio Cristiano Ronaldo, a zatim i Jadon Sancho koji je zakucao loptu pod prečku.

Sanchu je to bio prvijenac od svog dolaska na Old Trafford pa ne čudi zašto je bio posebno odušvljen. Nema sumnje da mu je pao kamen sa srca.

I dok je Sanchu svanulo, Brunu Fernandesu je smrknulo jer se "zaledio" nakon zaista sjajnog gola engleskog fudbalera.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Dok je većina igrača trčala u zagrljaj Sanchu da mu čestita na golu Bruno je ostao "skamenjen" na nekoliko momenta, da bi poslije toga prišao ostaloj grupi i pridružio se slavlju.

Mnogi navijači Manchester Uniteda su to primjetili pa je dojam da je Fernandes bio jako frustriran što je ispao iz prve postave jer je Michael Carrick odlučio da ga ostavi na klupi.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Emin_Podzic
Kakva budala moras biti da napises ovakav tekst
7 0
Ade1
Ja nemogu da vjerujem sta pišete pa Bruno je svaku utakmicu igro od početka i normalno je kad ga ne ide bas da bude na klupi nemora odmah značiti da je nezadovoljan
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi