PSG traži od Manchester Uniteda odštetu za Pochettina

Mogli bi se dogovoriti

PSG traži od Manchester Uniteda odštetu za Pochettina

E. Škorić

Mauricio Pochettino trenutno je najozbiljniji kandidat za klupu Manchester Uniteda.

Nakon poraza od Watforda u subotu je United otpustio Olea Gunnara Solskjaera, a privremeno ekipu vodi Michael Carrik. Odlaskom Norvežanija je tim izgleda "prodisao", pa je večeras slavio protiv Villarreala u gostima u Ligi pvaka s 2:0.

Time je United ovjerio 19. plasman u nokaut fazu Lige prvaka, ali unatoč toj pobjedi jasno je da Carrik nije dugoročno rješenje i vjeruje se da će Pochettino biti novi menadžer Crvenih vragova.

Parižani su spremni da puste Pochettina da pređe u Manchester, ali u francuskom velikanu žele odštetu, a ona iznosi 10 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Pochettinov PSG sutra igra sa Manchester Cityjem, ali je Argentinac uveliko mislima na Old Traffordu, dok bi njegovo mjesto mogao zauzeti Zinedine Zidane.

Poch je danas govorio o glasinama da će preuzeti ekipu Uniteda, no nije želio ništa konkretno reći osim diplomatskih riječi kako je i dalje trener Parižana i kao takav ne može da komentariše druge timove.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Sars33
E kolko ste puta napisali da je United od Watforda izgubio i da je Ole dobio otkaz, vec mi muka vise citat
7 1
Cocca87
ma treba paris njima dati para, samo nek ide...
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi