8

Komentari (8)

WOLF20
Ovo su ameri glupi krivi, hoce nesto poput NBA
ArmiNN
Ubit Pereza,nema namještanja,nema superlige
praise3
Iskreno se pitam kako je i ziv lik uopce
f0restinho
Šta je Perez ovdje kriv?? Nije on izmislio ovo on je samo Presjednik kao i onaj Juventusa.. Krivo je svih 20 klubova koji su prihvatili ovo, mogli su svi odbit tako da.. ?
dinass
Sve je to isto,nekad pljackalo kolonije i izazivalo ratove zbog jovca sada rade ovo.Nije Perez nikog natjerao
ArmiNN
Kako je njemu kad se pogleda u ogledalo,kad znas da te mrzi 4 milijarde ljudi..al isk ovo je jedno veliko pranje novca da ne bi zavrsili skoro 30g u zatvoru,uradit cemo ovo sa SuperLigom zato i jeste tolika nagrada
f0restinho
Upravo to stavili su 3 covjeka kao presjednike, mogao je biti bilo ko. Krivi su klubovi svi sto su pristali ns ovo mogli su odbiti hladno kao Bayern i PSG.
YouTalkinToMe
Perez je najveći zagovornik novog takmičenja i real najvise i ima koristi od njega. Uložene su velike pare za rekonstrukciju stadiona a korona izbila, i taman da superliga to pokrije a istovremeno uništili bi ligu prvaka gdje su oni trenutno najuspješniji pa samim time bi osigurali da ih niko nikad ne pretekne pobroju titula u ligi prvaka.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti