Kada je došao bio je glavni igrač, a nakon dolaska Ronalda je jednostavno nestao

Bruno Fernandes progovorio

Kada je došao bio je glavni igrač, a nakon dolaska Ronalda je jednostavno nestao

E. Oštraković

Nakon što je Cristiano Ronaldo ponovo došao u Manchester United, krenule su priče kako on i Bruno Fernandes ne mogu igrati zajedno.

Razlog je taj što je Bruno Fernades prije povratka Ronalda bio glavni igrač u ekipi Manchester Uniteda, a nakon dolaska legende, pao je u drugi plan.

Ipak, Bruno na to ne gleda baš tako i smatra da je Old Trafford dovoljno velik i za njega, ali i za Cristiana Ronalda.

Odbio je Fernandes kriviti povratak Cristiana Ronalda u Manchester United za njegovu lošu formu u drugom dijelu sezone.

Sjajni Bruno Fernandes je u prva 53 nastupa postigao 29 golova i dodao 19 asistencija, te su svi bili zaluđeni njegovom igrom.

Ipak, posljednjih četrdeset nastupa je potpuna suprotnost svega što smo navikli od njega, a postigao je osam golova, te namjestio samo sedam.

Svi su spominjali kao glavni razlog povratak Cristiana Ronalda, ali Bruno Fernandes ne krivi niti Ronalda, a ni to što više ne šutira penale.

"Imao sam očajne nastupe i užasne brojeve. Nema to veze sa Cristianom. Prije nego što je on preuzeo šutiranje penala, promašio sam dva penala i bilo je logično da on preuzme, posebno jer ih pretvara u golove", rekao je Fernandes.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ove sezone Cristiano Ronaldo skoro da ne igra u dresu Manchestera,  a Bruno Fernandes se polako vraća u svoju staru formu, baš onakvu kakva je bila kada je tek stigao u Manchester United.

Predpostavlja se da će tako i ostati jer će Ronaldo vrlo vjerovatno za nekoliko mjeseci napustiti Manchester United.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi