Bruno Fernandes "slučajno" otkrio ko će u budućnosti izvoditi penale za United

Odluka je ipak na Solskjaeru

Bruno Fernandes "slučajno" otkrio ko će u budućnosti izvoditi penale za United

E. Škorić

Bruno Fernandes se obrukao nedavno protiv Aston Ville, promašivši penal duboko u nadoknadi.

Portugalac je mogao da izvuče Unitedu barem bod u duelu s Villom, ali je kod rezultata 1:0 za goste šutirao s 11 metara visoko preko gola. Nakon toga je kazao da mu je žao, ali da i dalje želi da izvodi penale i da je uvijek spreman da preuzima odgovornost na sebe.

Međutim, mediji u Engleskoj raspisali su se da bi Cristiano Ronaldo trebao da postane novi penaldžija na Old Traffordu, ali prema izjavi Fernandesa, reklo bi se da će ipak on da ostane taj koji će izvoditi najstrože kazne.

"Ja sam bio planiran da šutnem penal protiv Villarreala, ali ga nismo imali na ovom meču. Menadžer odlučuje prije utakmice ko će ga izvoditi", rekao je Fernandes nakon meča s Villarrealom u kojem je njegov tim slavio s 2:1 i to golom Cristiana Ronalda u samoj završnici.

Potražite više informacija na temu Premier league:

United novi meč igra već sutra od 13:30 sati, a bit će zanimljivo vidjeti hoće li opet Fernandes pucati ako bude dosuđen penal u korist Uniteda.

Fernandes je prošle sezone postigao čak devet golova sa bijele tačke, što je najviše od svih igrača u Premiershipu. Gol manje iz kaznenih udaraca dao je Jamie Vardy iz Leicestera.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DamirS
Nije ovo PL pa da već ukalkulišete penal unaprijed.
1 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi