Nakon udesa izašao iz automobila da vidi štetu, pa se razočarao kada je pogledao svog Porschea

Fernandes prošao bez povreda

Nakon udesa izašao iz automobila da vidi štetu, pa se razočarao kada je pogledao svog Porschea

E. Čaušević

Bruno Fernandes doživio je saobraćajnu nesreću u Manchesteru.

Fernandes je jutros bio na putu ka trening centru Manchester Uniteda u Carringtonu, ali zbog saobraćajne nesreće nije stigao na jutarnji trening.

Portugalac je na putu ka trening centru doživio saobraćajnu nesreću u kojoj na svu sreću niko nije ozbiljnije povrijeđen.

Na oba vozila je pričinjena nešto veća materijalna šteta, a policija će nakon uviđaja otkriti ko je bio kriv i čije vozilo je prešlo u suprotnu traku.

Na Twitteru su se već pojavile i fotografije s mjesta nesreće, a jedna od njih se našla u centru pažnje.

Image

Naime, riječ je o fotografiji kada je Fernandes izašao iz svog Porschea i otišao je ispred automobila kako bi vidio štetu na njemu, te se žestoko razočarao kada je vidio da je šteta ozbiljnija nego što je mislio.

Image

Potražite više informacija na temu Premier league:

Fernandesova reakcija nakon što je vidio da mu je auto oštećeno sve govori, ali treba istaći i da je šteta dosta veća na drugom automobilu. Inače, njegov električni Porsche Panamera košta oko 100.000 eura.

Image

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Brazuka
Da li vas je stid ove gluposti da pišete? Imate urednika i kakav red bilo sta? Cijeli dan izlaze neka videaa gluposti
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije