Na pomolu je veliki potpis na Old Traffordu!

Pregovori u toku

Na pomolu je veliki potpis na Old Traffordu!

E. Ganibegović

S još uvijek svježim ranama zbog ispadanja u osmini finala Lige prvaka, za navijače Manchester Uniteda stiže i jedna lijepa vijest.

Naime, na pragu da produži ugovor s Manchester Unitedom je jedan od najboljih igrača ovog tima, portugalski veznjak Bruno Fernandes.

Navodno je Fernandes veoma blizu produženja ugovora do ljeta 2027. godine. Razgovori kluba i njegovog agenta su u posljednje vrijeme intenzivirani i Portugalac bi trebao staviti paraf na novi ugovor.

Prema novom ugovoru Fernandes će zarađivati između 14 i 15 miliona eura godišnje.

Manchester United će tako nastaviti izdvajati enormne količine novca na plate igrača, a posljednji trofej osvojili su još 2017. godine (Evropska liga i Liga kup).

Bruno Fernandes je ove sezone na 37 utakmcia za Crvene đavole postigao devet pogodaka i podijeli o14 asistencija.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjećanja radi, karijeru je nakon što je kao omladinac stasao u Boavisti, počeo u Novari, igrao za Udinese, Sampdoriju i Sporting Lisabon, prije nego što je u januaru 2020. godine stigao na Old Trafford.

Ovim potpisom Fernandes bi i definitivno stao na kraj špekulacijama o tome gdje će nastaviti karijeru, a podsjetimo da je u januaru odjeknula vijest da je za njega zainteresovana Barcelona.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sars33
"Veliki potpis" ?? Ja konto neko bar neko dolazi u United normalan, a ono Bruno, jest dobar igrac i sve to, ali opet nama treba pojacanje, kaze veliki poptis, al me iznenadi objavjest ja konto sad ce neko doci kad ono ovaj šalabajzer
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi