Šef sudija pjevao 'omiljenom klubu' i izazvao novi skandal
Foto - Screenshot

Nevjerovatna scena

Šef sudija pjevao 'omiljenom klubu' i izazvao novi skandal

M. Šljivak

Na društvenim mrežama pojavio se zanimljiv i kontroverzan snimak šefa sudija u Hrvatskoj Bruna Marića.

Nije poznato kada je ovaj snimak nastao, ali je Marić, koji je prvi čovjek hrvatskih sudija pjevao stihove o zagrebačkom Dinamu.

Pjesma Prljavog kazališta - Marina malo je izmijenjena. Marić je zapjevao 'imala je oči boje vena, boje Dinama'. To je naravno izazvalo velike kontroverze.

U navodima na društvenim mrežama navodi se da je snimak nastao sinoć nakon što je Dinamo savladao Istru u prvenstvu Hrvatske.

Snimak su objavili navijači Hajduka.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Dame i gospodo, Mi smo kmečavci, a Bruno je naš najbolji sudac. Ne daj Bože da je Bruno pristran... Pustite čovika da...

Posted by Dnevnik nervoznog Hajdukovca od rođenja on Saturday, July 30, 2022

Bruno Marić je i ranije bio u centru pažnje. Često je optuživan da je Dinamov čovjek, a on se maksimalno trudi da to i dokaže.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zilan66
I kod nas pjeva Pilav,ide Vico preko romanije i javlja meni koje ce sa sude sudije.
5 0
bk123
Da je pravne države već danas bi bio bivši al po što je slično kao i kod nas , nikom ništa...ujeo vuk kenjca
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi