26

Komentari (26)

Zaccheroni
Hvala Oliveiri. Ja bih ubacio nekog iz mlađih kategorija povremeno. Imamo Zvonu,Antu...ne znam bas da treba kupovati osim ako Klafuric nema nekog asa iz rukava pa onda haj
FahrudinKonjHodzic
odenam medo brundo kod kim djon una
user1675926959
Nego Frane jesi li zadovoljan suđenjem u subotu ili ti nije ni to po kontu kako inače biva u korist Zrinje
Frane
Ne znam da je ikad na našem kontu, a naravno da nije dobro sudio, Hiroš je još u prvom pol bio za tribina, šamarao Savića a ovaj ne vidi, na Ivančiću samo napravio 3mesarska prekršaja od toga jedan u opasnoj zoni nije sudio, uglavnom on i onaj kosati Karić teški mesari s tim da je Hiroš još seljačina. Nije bio prekršaj kod našeg gola, i poslje onog kornera kad je Cocalić imao "zicer" nije sudio faul nad našim igračem. Mada su većinu posla odradili ovi za održavanje travnjaka koji je bio pre mekan zbog čega se Ilinković ozljedio, a da nije bila bi lagana naša pobjeda. BTW je li itko javio Željinim igračima i stručnom stožeru da ovo nije bilo finale LP.
user1675926959
@Fran Fran Fran....da je Željo zabio jedan od tri zicera siguran sam da bih rekao da je ofsaid,al nebitno....Biti realan bar malo nikom nebi bilo na odmet...Sportski pozdrav sa Grbavice
mido1921
Nisi spomenuo da se niste mogli skoncentrisati zbog buke hahaha
Frane
Svi "ziceri" nakon kardinalnih naših grešaka a Bare trči sa srčanim problemom, brže djete vrtićke dobi. Ps mogli bi i titulu osvojit nekad, onako samo ideju dajem, npr mi smo najveći post imali 4g bez titule od osnutka zajedničke titule,
Frane
HNK Željezničaru je trebalo 7g od osnutka lige da osvojit prvu titulu, za to vrijeme Široki i Zrinjski su već imali dvije, sad će vam bez Ivice odnosno Hrvata i lige 3 kantona trebati 70g da titulu osvojite.
lesina
Zašto ne okacite kako Velez ostavlja svlačionice iza sebe?? Sramota kako ovaj portal favorizuje sve iz federacije
mooraa
posisaj ga federaciji
Roodjeniiiiii
Druze oglasio se ekonom naseg kluba. Covjek kaze da su mu iz sloge ekonom ili ko li vec rekao sa sve ostavi kako jeste, da se pokupi samo krupni otpad. Pa valjda zato sluze cistacice u klubu, nece Haskic poslije utakmice dzogirat svlačionicu. Vidi se da vas 99%nikad nije s blatnjavog terena ušlo u svlačionicu. Sta se tu blata unese pogotovo kad je teren dobar kao u Doboju. Ne znam oko cega ovolika buka, ovo ti je ono kad nema ništa daj sta bilo da se laje.
Velezmostar32
Ajde ne budite smaraci sta treba da igraci dzogiraju
Velezmostar32
Ako si isic vraca onda prva greska kevelja. Kakav crni isic niste normalni Bruno je bio top igrac da bi se zamijenili sa isicem. Uzas
Neretva76
Kakav crni Isić,ne nasjedajte na te gluposti dolazi stoper ništa lošiji od Brune ako ne i bolji.
Frane
Evo ekskluzivni info za kone što sam sad dobio, Tarik Isić bi trebao biti novi stoper.
mooraa
Kakav je Corda moze li meda Vrane ? Pojede ga Ovcina u subotu Boga mi.
Frane
3 bek u godinu kojeg smo i skupo plaćamo, sad ih imamo 3 na ugovoru (Mairn, Geci, Corda) i ne izgleda ni on da je neki ulov, s tim da je motoričniji od ostalih, a da ga je pojeo i nije s obzirom na to da Ovčina ništa nije napravio na utakmici, tako da su obostrano loši bili, trkački bez obzira što je Ovčina brz je spremniji Corda, kao i kondicijski, ali čovjek ne zna svom igraču dodat u noge već svaka druga lopta protivniku u noge isto je bilo i protiv Slavije.
mooraa
Roodjeniiiiii
Samo je ovcina fulio zicer. A ovaj vas gringos nije prisao golu.
Frane
Ovčina je brz igrač ali nikad brži nije bio nego kad je pobjegao iz Vrapčića.
mooraa
@Frane isto kao i Maglica od vas nakon svega pola godine, vidio u kakvu je prciju dosao pa pobjegao covjek.
Alenizmostara
user1613662710
Ljudi prodaju glavnog stopera i dovode neku losu zamjenu a sezona pocela e svasta,cisti amaterizam
Frane
Ja bi se više zabrinuo da mi je on glavni stoper, redovno min jedna greška na utakmici, Zvone je za njeg Maldini..... Naravno zahebajem se, drago mi je jer će nam sad biti lakše dobiti ih.
Velezmostar32
Ma vi ne moze proci nas kako god okrenete. Dobili sarajevo nemojte se puno dizati. Svakako nam niste jos dosljedni
PRESEDAN
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.